חשש ל2 שקי הריון -אחד מהם במיקום לא תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/09/2023 | 21:10 | מאת: ענבל

הייתי באולטראסאונד אתמול(שבוע 6 לפי וסת), ב"ה יש שק הריון תוך רחמי ושק חלמון (מתאים לשבוע חמש+ארבע) בקרן הימנית של הרחם הודגם אזור צלול במימדים 3*10 מ"מ שחלה שמאלית מכיל המבנה היכול להתאים לHCL במימדים 9*14 הרופא אמר שכנראה זה סתם נוזל אבל יש שיכוי נמוך מאד שמדובר בשק נוסף במיקום לא תקין ושכדאי לחזור על הUS עוד שבוע השאלה אם ח"ו זה אכן כך,מה עושים בכזה מקרה שיש 2 שקים -אחד במיקום תקין ואחד לא?זה משפיע על השק התקין?

שלום ענבל, אפשרויות הטיפול משתנות בהתאם למיקום שקי ההריון ולכן אין לי דרך לענות לך ספציפית לגבי המקרה שלך. כמו שנאמר, קשה להגיד בשלה זה על סמך הבדיקה שתיארת ולכן מומלץ לחזור על האולטרה סאונד בעוד כשבוע ולנתקדם משם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה