דופק חלש וגודל עובר קטן בשבוע 7

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/09/2023 | 11:25 | מאת: דנה

היי, בטיפול פוריות אחרי החזרה מספר 3 רמת הורמונים תקינה לחלוטין בוצע בדיקת דופק בסוף שבוע 7 אולם הדופק חלש וגודל עובר מתאים לתחילת שבוע 6. הרופא הביע חשש גדול להפלה להמשיך הורמונים ולהגיע שוב עוד שבוע האם יש תקווה כלשהי?! מה הסבירות להריון תקין ושהעובר יגדל? לפי דעת רופא קלוש מאוד עם 20% לכל היותר אשמח מאוד לדעתך כבר קשה עם הציפייה והאכזבה )2 החזרות קודמות לא היה הריון :(

שלום דנה, אני מבינה את התקווה וכמובן גם את החשש. לצערי מעבר להמתנה אין עוד מה לעשות כרגע. לגבי סיכויים קשה לי לענות במיוחד לאור העובדה שלא נכחתי בבדיקה עצמה. ממליצה לחזור על בדיקת האולטרה סאונד בעוד שבוע ולהמשיך מעקב אצל הרופא המטפל שלך. בהצלחה רבה

03/09/2023 | 12:09 | מאת: דנה

גודל עובר 3.4 מילימטר דופק 84 לדקה

כמו שרשמתי, ממליצה להמשיך מעקב אצל הרופא המטפל שלך ולחזור לבצע אולטרה סאונד בעוד שבוע בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה