מחקר מטריד שהתפרסם ב2006

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/08/2023 | 10:29 | מאת: נגה

היי דר אני לא צעירה, הריון יקר. מאז הגילוי עשיתי המון בדיקות us וזה גדל לאחר שהחל דימום ויצא לי גם להיות פעמיים בשבוע לבדיקה וגם שקיפות וסקירה. כבר הפסקתי לספור את כמות הבדיקות. עכשיו קראתי שב2006 התפרסם מחקר שטען שחשיפה ממושכת לגלי קול בעכברים, גרמה לבעיות מוחיות והתפתחויות. אני ממש בחרדות מאז מה שקראתי. בנוסף רופא מקופ״ח בהריון בסיכון גם הזהיר אותי שמדובר ביותר מדי בדיקות והאחות אמרה שבשנים האחרונות גילו שהus מעלה במעלה את טמפרטורת העובר. אכן ממצאים מטרידים. אשמח לשמוע ממך לתובנות

27/08/2023 | 13:26 | מאת: ד"ר ענת אלופי נעים

היי נגה, אין מניעה מבחינת ביצוע בדיקת US בתחילת ההריון לפי שיקול רפואי. כן נציין שלא מומלץ לעשות בדיקת דופלר בטרימסטר ראשון. לשאלות נוספות מוזמנת לפנות להריופון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה