כאב במותן בצד ימין בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/08/2023 | 16:19 | מאת: מצפה לישועה

היי אני בהריון שבוע 4 פלוס 3 יש לי מדי פעם כאב במותן ימין בעיקר בשינוי תנוחות הכאב לא חזק אבל אני בלחץ אמרו לי בקופת חולים שאי אפשר עדין לעשות אולטרסאונד לוודא הריון תקין כי שלב מאוד מוקדם האם זה נכון? ומתי הכי מוקדם אני אוכל לגשת לבדיקות אולטדסאונד? האם הכאב במותן יכול להיות קשור להריון? תודה

שלום לך, אכן מדובר בשבוע הריון צעיר מאוד. ממצאים באולטרה סאונד כמו שק הריון, שק חלמון והד עוברי אפשר להתחיל לראות סביב שבוע 5-6. במקרים של כאב שחוזר על עצמו מומלץ ללכת להיבדק במוקד לרפואת נשים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה