אולטרסאונד בשבוע 9 ויומיים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/08/2023 | 22:57 | מאת: צ'ופו

בשבוע 9 ויטמין עשיתי us וגינלי, ביקשתי מהטכנאית רק לראות דופק בלי לשמוע ובלי לפתוח דופלר. היא פתחה הדופלר בטעות למשך כמעט שניה וסגרה, מאז אני בחרדות. מדוע עשתה זאת?!? העובר בגודל 2.4 ס''מ האם הטיפשות של הטכנאית תגרום לי למומים? או שמא הדלקה של שניה אין בה כדי לפגוע בשבוע זה? אשמח לתשובתך כי אני מאז לא ישנה בלילות.

היי לך, ההמלצה הינה לא לעשות בדיקת דופלר על מנת להדגים דופק. קשה לכמת את כמות החשיפה וההשפעה האפשרית על ההריון. בכל מקרה מדובר בשבוע צעיר, וישנו עוד מעקב הריון שיש להשלים, לרבות סקירת מערכות כדי לאשש את תקינות ההריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה