תופעה חוזרת במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/08/2023 | 10:45 | מאת: דינה

שלום! בהריון בשבוע 28 מאז שאני בהריןן, לפעמים כשאני עומדת על הרגליים ועושה דברים בבית, אני מתחילה להרגיש דופק גבוה וחולשה בגוף (בעיקר ברגליים), מרגישה שקשה לי לעמוד ושאני צריכה לשבת. אחרי שאני יושבת, אני ממשיכה להרגיש את הדופק הגבוה, ואחרי כמה שניות זה עובר ואני חוזרת לעצמי. ממה זה נובע? לחץ דם? מה זה יכול להיות?

שלום דינה, התופעה שאת מתארת יכולה להיגרם ממספר סיבות, ביניהן ירידת לחץ דם שנובעת מהשינויים הפיזיולוגיים בהריון. ממליצה לגשת לרופא.ת הנשים שלך להיבדק או למוקדי רפואת נשים בשעות הפעילות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה