המשך לשאלה מטרידה מ8.8

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/08/2023 | 21:09 | מאת: שם בדוי

המשך לשאלה שמצריכה מענה מהיר מתאריך השאלה שלי היא האם ניתן לגלות הריון לאחר 6 ימים מקיום היחסים בהנחה והיה ביוץ? ואם עשיתי יום למחרת (לאחר 7ימים) בדיקת בטא והיא היתה 390 ורירית מעובה באולטרסאונד זה לא מעיד שכבר היתי בהריון? הבטא ישר מתחילה מ390 או מ0?

הורמון ה B-hcg מופרש מהעובר המתפתח. הוא מתחיל מאפס וגדל ככל שהרקמה העוברית גדלה.

10/08/2023 | 10:05 | מאת: שם בדוי

ולכן לא הגיוני לגלות הריון לאחר 6 ימים נכון? זאת אומרת שכבר היתי בהריון ב17 לחודש כאשר היה יחסים עם הבחור השני?

אין דרך לדעת בוודאות. לא ניתן לקבוע רק על סמך רמות הבטא ומועד הגילוי של ההריון. ני ממליצה לך בהקדם לפנות לרופא/ת הנשים המטפל/ת שלך ולדון איתה על המשך ההריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה