שק חלמון גדול ולא דופק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/07/2023 | 18:23 | מאת: אנה

הייתי אצל הגניקולוג לבדיקה של תחילת הריון. תואם שבוע 6.3. נמצא ששק החלמון 19*24 (נאמר לי שזה גדול ולא תקין), ללא דופק (נאמר לי שזה קורה בשלב מוקדם כזה ולכן ללכת לעוד בדיקה), crl=0.52. למה לצפות? מחכה לעוד בדיקת אולטרסאונד, כרגע הרוסה.

שלום אנה, ישנם קריטריונים לפיהם ניתן לקבוע בוודאות הפלה, וישנם קריטריונים לפיהם הפלה הינה אפשרית (מדגישה אבל שאינה וודאית). בדרכ עושים מעקב לאחר שבוע ימים לראות האם יש שינוי/ דינמיקה בבדיקה. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה