רוצה להיות בהריון!!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/06/2023 | 18:11 | מאת: אנונימית

אחרי הפלה טבעית בשבוע שבע אחרי שנה וחצי של נסיונות להרות,באותו חודש ספציפית לקחת אסטרופם דחיית הביוץ (שומרת טהרה) ונכנסתי כעת חודשיים וחצי לאחר הפלה וטרם נכנסתי להריון (היו לי כבר שלוש טבילות מאז) 1.מה הצפי לכניסה להריון? 2.אייך אני יכולה לדעת את מועד הביוץ? 3.לפעמים כשבעלי נכנס אלי, שורף לי בנרתיק(לא תמיד) ממה זה יכול להיות?

היי אנונימית, הפלה אחת בשבוע צעיר הינה דבר שכיח לצערנו, ואינה יכולה עדיין להעיד על בעיה עתידית להכנס להריון ואף להחזיק הריון. חישוב מועד הביוץ הוא באמצע בין וסתות- לכן אם המחזורים שלך הם נאמר של 28 ימים (בין תחילת מחזור אחת לשניה) הביוץ הינו באמצע. יש כמובן גם אפשרות של בדיקת חום גוף ומקלות ביוץ אולם זה במידה וישנו קושי למצוא את מועד הביוץ בנוגע לשאלה האחרונה, ובכלל, ממליצה לפנות לרופא מטפל לקבל מידע נוסף וכמובן לעשות בדיקה פיזיקלית היכולה אולי למצוא את הגורם לתלונות ביחסי מין. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה