מצב אחרי לידה!!!!!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/06/2023 | 15:38 | מאת: יעל

היי, אני חודשיים פלוס אחרי לידה, יש לי המון דימומים, בבדיקות רואים שהרחם התכווצה, הרירית סדירה, אין שאריות שלייה, ולא נראה ביוץ במעקבי זקיקים שעשיתי, והרופאה אמרה שזה לא מחזור עובי רירית 1.8, הבנתי מהרופאה שזאת הסיבה לדימומים, שאלתי היא האם זה כתוצאה מההנקה (הנקה מלאה) ועלי להפסיק להניק ואז הכל יסתדר (שומרת טהרה) או שזה מצב אחרי לידה ואין מה לעשות אלא להמתין בסבלנות.. שאלה שניה, האם יש טיפול תרופתי שמותר בהנקה?

04/07/2023 | 19:10 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי יעל, ראשית מזל טוב! אני חושבת שאפשר להמתין עוד, לא הייתי מפסיקה להניק בינתיים, אם המצב ימשיך עוד מספר שבועות התייעצי שוב עם רופא נשים. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה