הריון עם שרירן שבוע 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/06/2023 | 20:26 | מאת: תמר

הי יש לי שרירן אחורי בגודל 9 ס"מ , אני בהריון שבוע 5+ האם זה אפשרי לסחוב הריון במצב כזה? או שלוותר מעכשיו ?

01/07/2023 | 13:53 | מאת: מיטל

היי, אני עם שרירן של 26 ס"מ (קוטר) אני עכשיו בשבוע 34, לא היה קל בלשון המעטה הרבה מאוד כאבים אבל זה אפשרי. שלי פי 2.5 משלך אז סביר שזה יותר חמור, אני במעקב בבית חולים והוא עבר תהליך של התנזלות, שזה כאבי תופת. הכל תלוי בכוח הסיבולת שלך ויכולה להגיד לך שכאב לי מאוד אבל רק חודשיים, עכשיו אחרי ההתנזלות הוא הרבה פחות מורגש. אין לדעת, יש נשים בגודח שלך שבקושי מרגישות אותו גם תלוי במיקום שלו צריך להתייעץ עם הרופאים. תלוי בך בסף הכאב שלך ותלוי כמה קל לך להיכנס להריון, לי לקח 4 שנים, אז מבחינתי בכל מחיר.. ואני לא מתחרטת על הבחירה. מחזקת את ידייך זה אפשרי. תעשי את זה!

03/07/2023 | 13:41 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי תמר, שרירנים הן בעיה נפוצה בגילאי פיריון, כל עוד השרירן אינו חודר לחלל הרחם הסבירות לסיבוכים הינה נמוכה ומרבית ההריונות עוברים במהלך תקין, מצריך מעקב us לאורך ההיריון. לפעמים יש צורך לעקוב אחר גודל השרירן לאורך ההיריון בכדי לוודא שאינו מגביל את תעלת הלידה לקראת הלידה.לעיתים נדירות ייתכן אירוע של התנזלות שרירן בהיריון שיכול להוביל לכאבים, במידה וישנו כאב לא מוסבר יש לפנות לבדיקה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה