שאלה נוספת בקשר לברזיל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/06/2023 | 21:10 | מאת: מיה

היי שאלתי את הרופא האם אפשר לקחת סירופ ברזל של ילדים והוא אמר שאפשר. (כי כדורים אני לא מסוגלת לקחת) קניתי עכשיו סירופ ברזל שנקרא פרו 15. אני רואה עכשיו בעלון הוראות שכתוב שזה לא מיועד לטיפול במבוגרים...אני מבולבלת עכשיו והרופא שלי בחופש. האם אני יכולה בכל זאת לקחת את זה? אני מניחה שזה בסדר לקחת אבל בכל זאת אשמח שתייעצו לי.

29/06/2023 | 18:14 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי מיה, להתייעצות לגבי תרופות בהיריון והנקה אני ממליצה ליצור קשר עם המכון הטרטולוגי "הריופון" 08-9779309 , בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה