המשך בדיקות היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/06/2023 | 22:42 | מאת: אלמונית

תודה על המענב המהיר אבל השאלה שלי היא האם אישה מחוייבת גם אם היא לא רוצה או פוחדת לקיים את כל הבדיקות שמוצעות לה? כי למיטב ידיעתי אסור להכריח וזה אמור להיות בהסכמה של המטופלת

29/06/2023 | 18:10 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, יש נשים שלא עושות שום בדיקה במהלך ההיריון ומגיעות רק ללדת, אנחנו כמובן לא יכולים להכריח מישהי להיבדק בניגוד לרצונה, יש את ההמלצות של משרד הבריאות שאנחנו מחויבים ליידע אותך עליהן ולהציע להשלים אותן. ההחלטה על ביצוע הבדיקות, וכמובן ההשלכות של אי ביצוען ופספוס מידע שיכול להשפיע עלייך, על ההיריון ועל העובר, היא שלך ולא מחייבים אותך. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה