הריון לאחר הפלה שלום. לפני חודש וקצת ב18.06 עברתי הפלה עם ציטוטק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/06/2023 | 15:47 | מאת: דניק

שלום. לפני חודש וקצת ב18.06 עברתי הפלה עם ציטוטק עקב עובר שלא התפתח הייתי ב שבוע 8+4 והעובר הפסיק להתפתח ב 7+5. לאחר שנתנו לי כדורים הגעתי לבדיקה שבוע לאחר מכן והרופאה אמרה שהכל נקי ורירית הרחם דקה (הדימום היה שבוע כמו מחזור) ואז הפסיק . קיימנו יחסי מין כל התקופה עד היום 26.06. עשיתי בדיקות ביוץ על מנת לזהות מתי הביוץ כדי לקיים יחסים סמוך ליום זה אך הבדיקות כל הזמן היו חיוביות גם אתמול והיום היו חיוביות הפס אמנם לא חזק אבל קיים פס בהיר יותר לצד פס הבקרה. לא קיבלתי מחזור עדיין ולפני שבוע הייתי בבדיקה אצל הרופאה והיא אמרה שרירית הרחם שלי עבה וצריך להיות מחזור אך אני לא מרגישה שהוא מתקרב בכלל רק מידי פעם התכווצות קטנה בבטן. בנוסף עשיתי היום בדיקת הריון וראיתי פס נורא נורא בהיר הרגשה כאילו אני מדמיינת אותו .. האם יש סיכוי להריון נוסף?

26/06/2023 | 19:12 | מאת: דניק

התכוונתי ה 18.05 טעות שלי .

29/06/2023 | 18:07 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי דניק, אם את מקיימת יחסי מין לא מוגנים תמיד יש אפשרות שיש היריון. קשה להבין מהסיפור שלך אם מדובר בהיריון חדש או "שאריות" של הפרשת בטא מההיריון הקודם שנגמר. אני ממליצה להשלים בדיקת רמות בטא (הורמון היריון) ולחזור עליהן שוב אחרי מספר ימים, אם יש עלייה ברמות ההורמון מבדיקה לבדיקה אז יש היריון חדש. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה