בדיקות היריון ........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/06/2023 | 00:12 | מאת: אנונימית

היי רציתי לדעת איזה בדיקות דם חייבים בהיריון? האם גם חייב בדיקות לצהבת ואיידס או זה בהתאם למצב הבריאותי של המטופלת? כי ראיתי שזה כן רשום בבדיקות המוצעות ובעבר זה לא היה רשום

26/06/2023 | 18:20 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, לפי נייר העמדה הישראלי בדיקות הדם המומלצות לכל הנשים בתחילת היריון הן סרולוגיות להפטיטיס B, HIV וסיפיליס, סוכר בצום, ספירת דם, סוג דם וסקר נוגדנים. יש כמובן בדיקות רבות נוספות שרופאים שולחים, אבל רק אלה שכתבתי למעלה נחשבות כחובה בתחילת היריון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה