רטינול ויטמין a הריון צעיר - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/06/2023 | 19:52 | מאת: אלישבע

היי. לוקחת כדור מולטי ויטמין ״בריאמיל״ של חברת לייף למבוגרים בערך כשנה. לפני מספר ימים שמתי לב שהויטמין מכיל רטינול - 2,300 יב״ל ומיד החלפתי למולטי ויטמין שאינו מכיל אותו בלעיסה של חברת סופרב. נמצאת כיום בהריון צעיר. שבוע 4 + 5 ימים. מה נדרש לעשות? אשמח לייעוץ דחוף.

25/06/2023 | 23:37 | מאת: אלישבע

והאם קיימת סכנה???

26/06/2023 | 18:16 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי אלישבע, רטינול אסור בהיריון. אני ממליצה לך להתייעץ עם המכון הטרטולוגי שלנו שעוסק בתרופות בהיריון והנקה- 08-9779309 ולאחר מכן עם רופא הנשים שלך. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה