שימוש בזובירקס בזמן הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/06/2023 | 02:21 | מאת: Tina

הי יש לי פצע בצד של השפה, האם מותר להשתמש בזובירקס ותכשירים דומים? אני בשליש שני

26/06/2023 | 18:14 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי טינה, כשאת כותבת שפה אני מקווה שאת מתכוונת לשפה בפנים ולא בסמוך לנרתיק. זווירקס מותר לטיפול בהיריון ויש נשים שגם צריכות לקחת אותו כטיפול מונע מפני הרפס סביב הלידה. אם חלית בעבר או כעת בהרפס גניטלי (הרפס באיבר המין) יש לעדכן את רופא הנשים שלך ולקבל טיפול במהלך התפרצות וגם טיפול מונע בזווירקס החל משבוע 36 ועד הלידה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה