בדיקות ביוץ אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/06/2023 | 22:37 | מאת: :)

אני שבועיים ויומיים אחרי הפלה טבעית מלאה בשבוע 7, הבטא כבר התאפסה והרחם נבדק ונמצא נקי לאחר ההפלה.. בעבר בדיקות הביוץ היו מאוד מדויקות עבורי והמחזור שלי מאוד סדיר כך שזיהיתי ביוץ מאוד בקלות כעת אני מנסה לבדוק וזה יוצא כל הזמן שלילי.. האם הבדיקות ימשיכו להיות מדויקות עבורי לאחר ההפלה או שכעת אינן מהימנות ? מתי אמור להיות הביוץ הראשון לאחר ההפלה? תודה

23/06/2023 | 07:05 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, ראשית אני מצטערת לשמוע על ההפלה ומקווה שתהרי שוב במהרה. שנית, לאחת הפלה הווסת אמור להופיע תוך 4-6 שבועות פחות או יותר (כך שהביוץ יהיה בדיוק שבועיים קודם לכן). הביוץ הראשון והווסת הראשונה אחרי הפלה יכולים להיות שונים באופיים ממה שאת רגילה, לוקח זמן לגוף להתאזן מהשינויים ההורמונליים של ההיריון הקודם וזה תקין. בהמשך דפוס הווסת צפוי לחזור להיות כפי שהיה. בהצלחה!

23/06/2023 | 09:31 | מאת: :)

תודה רבה על המענה! אז אני כן יכולה להסתמך על מקלוני הביוץ אם לפני ההפלה היו מאוד מדוייקים עבורי?

מנהלי פורום הריון ולידה