בדיקות הריון שליש ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/06/2023 | 08:44 | מאת: נועה

היי, בת 38 אחרי טיפולי IVF. בהריון שני שבוע 9+ 4, אולטרסאונד לפני שבוע היה תקין. בדיקת השקיפות היא רק עוד שלושה שבועות, האם כדאי לעשות בדיקת אולטרסאונד נוספת לפני לוודא שהכל תקין?

19/06/2023 | 23:40 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי נועה, בעיקרון כל עוד אין לך דימום/כאבי בטן/ לחצים בבטן תחתונה/חום את אז אין אינדיקציה לבצע בדיקת אולטרסאונד נוספת. עם זאת, אם את נמצאת במתח רב את יכולה לפנות לבדיקה נוספת רק לווידוא תקינות היריון, שימי לב לא לפנות בגלל זה למיון אלא למוקד או לטכנאית אולטרסאונד. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה