פענוח של תוצאות הבטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/06/2023 | 14:58 | מאת: מודאגת 🤭

היי הריון ראשון , בטא ראשונה ב13.6 בטא 95 היום - 18.6 בטא שניה 759 מה זה אומר לגבי השבוע המשוער והאם זה תקין?

19/06/2023 | 23:34 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, נשמע שעליית הבטא תקינה. אנחנו לא מייחסים רמות בטא לפי שבוע, כשהבטא מגיעה לסביבות 1000-1500 יש לבצע בדיקת אולטרסאונד כדי לוודא שמדובר בהיריון תקין בחלל הרחם, אז אנחנו מודדים את גודל השק או גודל העובר ומקבלים גיל היריון, ומשווים לתאריך הווסת האחרונה. בקיצור הכל נראה בסדר, כדאי להשלים בדיקת אולטרסאונד בימים הקרובים. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה