איחור במחזור 17 ימים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/06/2023 | 12:16 | מאת: קרוליין

רציתי לברר לגביי איחור המחזור האחרון שקבלתי זה היה בסוף אפריל תחילת מאי ונמשך ארבעה ימים ועכשיו המחזור שלי לא הגיע הייתי אמורה לקבל בראשון ליוני ולצערי הוא לא הגיע עברו כבר 17 ימים בחיים לא קרה לי כזה דבר יש לי מחזור סדיר תמיד אני מקבלת בזמן לפעמיים המחזור גם מקדים לי אבל עכשיו כלום שום דבר אני ממש מיואשת ואני לא יודעת מה לעשות ורציתי להגיד גם שאני לא נשואה ואין לי שותף מה עושים בדרך כלל מה הסיבה לאיחור במחזור ?

17/06/2023 | 21:26 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי קרוליין, ישנן סיבות שונות לאיחור בווסת, הראשונה שבהן היא היריון אני ממליצה להשלים בדיקת היריון ביתית. סיבות אחרות יכולות להיות תלויות גיל, תלויות רקע רפואי, טיפול תרופתי או אמצעי מניעה ועוד, אך הפרטים האלה לא ידועים לי במקרה שלך. אני ממליצה לקבוע תור לרופא נשים להשלמת בדיקה וגם פרופיל הורמונלי. שיהיה בהצלחה!

18/06/2023 | 08:15 | מאת: קרוליין

יש לי תור לרופא נשים ולבדיקה הזאת

מנהלי פורום הריון ולידה