כאבים בהריון שאלה......

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/06/2023 | 17:47 | מאת: טינה

היי האם כאבים מתונים יחסית בבטן תחתונה כמו דקירות כאלה זה משהו שנחשב תקין? לפי מה שקראתי זה יכול להראות על כאבי גדילה של הרחם? אני בשבוע 13

17/06/2023 | 21:15 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי טינה, תחושת לחצים קלה וחולפת בבטן תחתונה אפשרית, בעיקר אם היא קשורה בשינוי תנוחה או בהליכה. אני כמובן לא יודעת מה הרקע הרפואי שלך או של ההיריון. אם ההרגשה הזו מלווה בכל תלונה נוספת- כאבים חזקים, לחצים שהולכים ומתגברים, דימום, חום, חשד לירידת מים, הקאות מרובות או כל דבר אחר אז מומלץ ללכת להיבדק על ידי רופא נשים. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה