Cmv ושבוע 19 להיריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/06/2023 | 01:37 | מאת: לירון

שלום רב אני כעת בשבוע 19. לפני כחודשיים עשיתי בדיקת cmv igg ויצא שלילי. אך בהיסטוריית התוצאות אני רואה שהיה לי באוגוסט 53.3 ולפני כשנתיים 66. זה אומר שיש לי נוגדנים? לא כל כך ברור לי. בבדיקת cmv igm יצא שלילי תמיד. בעלי ביצע בדיקת דם בימים האחרונים (אין לו סימפטומים) ויצא cmv igg 9.3 ו-cmv igm חיובי חלש. האם זה מעמיד את העובר בסיכון? תודה רבה.

17/06/2023 | 21:06 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי לירון, נשמע משונה מאוד שבעבר ה-igG היה חיובי וכעת הוא שלילי, הייתי מציעה לחזור על הבדיקה ואם עדיין שלילי להתייעץ עם זיהומילוג. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה