בדיקה ביתית שלילית,בטא חיובית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/06/2023 | 20:38 | מאת: גילי

היי, בבקשה שרק רופא יענה. בחודש פברואר עברתי גרידה בשבוע 9 כי הדופק של העובר הפסיק. מאז קבלתי 2 מחזורים, האחרון ב 1.5 נכון לעכשיו לא קבלתי עדין. אתמול עשיתי בדיקה ביתית יצא שלילי. היום עשיתי בדיקת דם בטא יצאה 36. מה הסיכוי שזה הריון תקין? קראתי כל מיני דברים על הריון חוץ רחמי וכו.. יכול להיות קשור לביוץ מאוחר? או שהבדיקה הביתית קולטת הריון רק מבטא מסויימת? קצת לחוצה עד שאגיע לרופא נשים ביום ראשון.. תודה מראש

06/06/2023 | 08:31 | מאת: גילי

מעדכנת שהיום בבוקר בדיקה ביתית חיובית עם פס אחד כהה ואחד בהיר

09/06/2023 | 17:44 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

הבדיקה הביתית מאוד רגישה ומזהה ברגע שיש הריון. אם הייתה בדיקה שלילית ואז חיובית משמע שגילית את ה

09/06/2023 | 17:49 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

הבדיקה הביתית מאוד רגישה ומזהה ברגע שיש הריון. אם הייתה בדיקה שלילית ואז חיובית משמע שגילית את ההריון בתחילתו כלומר סביב שבוע 4, וזה אומר שהביוץ היה כשבועיים טרם בדיקת ההריון החיובית. מוקדם להתייחס לתקינות של ההריון ומיקומו. אנחנו מצפים ככלל אצבע להכפלה של הבטא כל 48 שעות בהריון תקין. בעוד כשבוע כבר נצפה לראות שק הריון באולטרסאונד ואז יהיה אפשר לומר היכן ההריון ממוקם. רוב ההריונות כמובן ממוקמים ברחם ולא מחוץ לרחם ולכן רוב הסיכויים שכך יהיה בהריון שלך. בשורות טובות.

מנהלי פורום הריון ולידה