אלטרוקסין בהריון-שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/06/2023 | 19:17 | מאת: רומי

שלום אני נמצאת כרגע בשליש ראשון ולוקחת אלטרוקסין היות ואבחנו אצלי TSH מעט מוגבר להריון. בעלון הוראות של התרופה כתוב שיש להתייעץ עם רופא אם את בהריון וכמו כן שהתרופה עוברת לעובר בהנקה... קצת חוששת להמשיך לקחת את זה אחרי שקראתי למרות שהרופא רשם לי את זה. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת על בטיחות השימוש באלטרוקסין במהלך הריון. תודה.

09/06/2023 | 17:41 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

אלטרוקסין בטוח בהריון ומומלץ לקחת אותו לפי המלצת הרופא במידה והTSH מוגבר. למעשה זהו תחליף להורומון בלוטת התריס שחסר אצלך, ודווקא חוסר נטילה מעלה את הסיכון לעובר. אפשר ומומלץ לקחת ללא חשש

מנהלי פורום הריון ולידה