שאלה לגבי מה אסור ומותר בהנקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/06/2023 | 19:08 | מאת: רומי

הי האם בהנקה מותר להימרח בכל קרם? קרם הגנה מפני השמש, קרם גוף, פנים וכו כי בהריון נגיד יש דברים שאסור אשמח לתשובה תודה!!

05/06/2023 | 13:53 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

גם בהנקה יש קרמים שאסור. למשל קרמים המכילים רטינואידים (דוגמה אחת אך יש חומרים נוספים אסורים). ולכן צריך לוודא שהקרם אינו מכיל חומרים האסורים בהריון. ניתן לברר זאת בעלון לצרכן שמגיע עם הקרם ובמידה ואין מידע ניתן ליצור קשר עם המרכז הטרטולוגי הארצי בטלפון 02-5082825 או עם הריופון אסף הרופא 08-9779309

מנהלי פורום הריון ולידה