לקיחת תוסף מגנזיום בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/06/2023 | 20:18 | מאת: דינה

שלום בהריון בחודש חמישי יש לי חוסר במגנזיום (אני יודעת לפי הקפיצות שרירים ברגליים, הרופאה אמרה לי שלא ניתן לדעת לפי בדיקות דם) רציתי לשאול: 1. תוסף תזונה בשם "מגנוקס קאר 520" - (520 מ"ג) - ניתן לקחת בהריון? 2. אני לוקחת גם מולטי ויטמין שבו יש 125 מ"ג מגנזיום. וגם את ה-520 מ"ג מגנוקס - האם זה לא יותר מידי מינון של מגנזיום או שזה בסדר? האם לקחת כל יום? תודה רבה לך :)

05/06/2023 | 13:47 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

המולטיויטמין להריון מכיל את הנדרש. יחד עם התוסף מדובר במינון שהוא מעבר למומלץ בהריון. את יכולה להתייעץ עם המרכז הטרטולוגי הארצי בטלפון 02-5082825 או מול הריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 לגבי האם יש השלכות בנטילת מינון מוגבר.

מנהלי פורום הריון ולידה