שהייה בחוץ בשרב בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/06/2023 | 16:16 | מאת: אנונימית

היי:) אני בהריון ראשון, בשבוע 19. בעוד כשבוע מתוכננת לנו חופשה משפחתית שהוזמנה מראש ונשמע שהולך להיות שרבי. האם זה מסוכן לי או לעובר שאהיה בחוץ מספר שעות? הכוונה היא להיות בצל, ללא כל פעילות גופנית, וכמובן תוך שתיית הרבה מים.. השאלה אם עצם השהייה בחום, גם לאור לקיחת כל אמצעי הזהירות מסוכנת לכשעצמה? למה עליי לשים לב? תודה רבה!

05/06/2023 | 13:36 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

אכן מומלץ לשתות הרבה, ולהשתדל להימנע ממאמץ כבד או מעליית חום הגוף לטמפרטורות גבוהות לזמן ממושך (הכוונה היא לחום גוף מעל 37.8) מותר להיות בשמש ולבצע מאמץ סביר. לגוף שלנו יש יכולות לבצע התאמה של הטמפרטורה שלו בהתאם לסביבה. הכל כמובן בהתאם לתחושה הכללית שלך וליכולותיך.

מנהלי פורום הריון ולידה