בלוטת תריס והריון-שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/05/2023 | 19:02 | מאת: gal

היי הרופא שלי בחופשה ואני קצת מודאגת אשמח אם תוכלו לייעץ לי. אני בשבוע 10 ועשיתי בדיקת דם לבלוטת תריס. יצא TSH -4.295 T4- 14.7 לפי מה שקראתי למרות ש T4 תקין הTSH שלי מאוד גבוה להריון. אני נוטלת אלטרוקסין 100 ביום. כנראה שצריך לעלות מינון? האם זה בסדר לחכות עד שרופא חוזר מחופש עוד כמה ימים או שזה יכול להיות מסוכן לעובר בנתיים?

29/05/2023 | 14:15 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי גל, ה-tsh אכן מעט מוגבר אך לא דרמטי, נשמע שאת מקבלת את המינון הנכון צריך לחזור על הבדיקות בערך 2-3 שבועות אחרי נטילת התרופה כדי להחליט אם צריך לבצע שינוי במינונים. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה