דימום אחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/05/2023 | 22:20 | מאת: חנה

שלום וברכה אני 10 שבועות אחר לידה רגילה לאחר 5 שבועות פסק לי הדימום לגמרי ואחרי שבועיים הוא חזר שוב לשבוע בערך ואחרי שעשרה ימים הוא חזר לי שוב אציין- הייתי אצל רופאת נשים לאחר שישה שבועות והכל היה תקין אני מניקה מלא ואני לא לוקחת אמצעי מניעה הורמנלים (אני משתמשת בנרות פרמטקס) זה לא כמות של מחזור אבל עדין דימומון ובכל זאת אני 10 שבועות אחר לידה אשמח לדעת אם זה תקין לגמרי או יכול להצביע על בעיה תודה רבה

29/05/2023 | 14:14 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי חנה, אם עשית us אחרי הלידה ולא היה חשד לשארית אז רוב הסיכויים שהכל תקין. אם עדיין סובלת מדימומים לסירוגין או אם הדימומים האלה מופיעים לאחר קיום יחסי מין כדאי לפנות לבדיקה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה