שתן מועט בשליש הראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/05/2023 | 15:44 | מאת: קורל

האם זה הגיוני שאני בשליש הראשון ולא צריכה כמעט לעשות פיפי? הבנתי שבשליש ראשון צריך כל שניה לרוץ לעשות פיפי אבל אצלי משום מה זה עדיין לא קורה.. ואגב זה לא נובע אצלי מהתייבשות כי אני מקפידה לשתות והצבע של השתן בהיר.. תודה

22/05/2023 | 17:29 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי קורל, אם את נותנת שתו באופן קבוע, תפקוד כלייתי (קריאטינין בבדיקות הדם) ובדיקת שתן כולל תרבית שתן תקינה אז אפשר להניח שהכל בסדר. אם יש בעיה באחד הפרמטרים שציינתי אפשר לפנות לבדיקה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה