שאלה בקשר לוויטמינים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/05/2023 | 10:01 | מאת: לירן

שלום אני בתחילת הריון שבוע שמיני ולוקחת כרגע רק חומצה פולית וויטמין d. ניסיתי לקחת גם פרנטל אבל הגבתי לא טוב לזה אז הפסקתי (זה עשה לי עוויתות בבטן ושלשולים). האם זה שאני לוקחת עכשיו רק חומצה פולית וויטמין d זה בסדר או שחייבים ליטול פרנטל? תודה

22/05/2023 | 16:32 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, בפרה-נטל יש תוספת של ויטמינים ומינרלים שונים ולא רק חומצה פולית, ממליצה להתייעץ עם רופא הנשים לחפש אולי תכשיר אחר, יש כאלה שניטלים כסוכריות מציצה (עם ירידה בספיגה אבל עדיין עדיף על כלום). בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה