ריבוי מי שפיר ללא סוכרת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/05/2023 | 22:21 | מאת: שירה

שלום בשבוע 23 היה לי AFI 32. עשיתי סקירה מכוונת, העמסת סובר של 100, שתיהם תקינים ב"ה. עכשיו בשבוע 27, בבדיקה חוזרת AFI 25 ( אבל - הטכנאית לחצה מאד מאד חזק, הרבה יותר מרגיל, וקראתי בספרות שזה יכול להוריד את הערך של הAFI בכ20%) רציתי לשאול - זה נראה שהכל הסתדר? עדיין צריך להמשיך את הבירור הרפואי? והאם יש סיכוי מוגבר לצירים מוקדמים? תודה

18/05/2023 | 22:30 | מאת: שירה

שכחתי לציין גם שהעובר גדול בשבועיים, 2SD יותר (1.250קג בשבוע 26+4) תודה רבה

22/05/2023 | 16:30 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי שירה, ממצא של ריבוי מים מצריך בירור הכולל: 1. העמסת סוכר 100 גר', 2. סקירה מכוונת. 3.אקו לב עובר. 4. ייעוץ גנטי 5. המשך מעקב אחר כמות המים. נראה שהשלמת רק חלק מהבירור כדאי להשלים את כולו. בנוסף כמות המים בשק ההיריון משתנה לאורך היום לפני כמות המים שהעובר שותה/ מפריש בשתן,מומלץ להמשיך לעקוב. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה