דימום אחרי הלידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/05/2023 | 17:16 | מאת: חנה

שלום וברכה אחרי 5 שבועות פסק לי הדימום מהלידה ואחרי שבועעים הוא חזר שוב ולא פוסק מדובר יותר בכתמים מאשר בדימום והוא כבר למעלה משבוע באותה כמות מזערית אציין- אני מניקה מלא! מה יכול לגרום לזאת? ומה הפתרון לעצור? תודה רבה

15/05/2023 | 12:13 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי חנה, נשמע כמו תהליך תקין. עם זאת, לכל אישה וגם אצלך מומלץ לפנות לביקורת רופא נשים 6 שבועות לאחר הלידה, במסגרת הביקורת עושים גם בדיקת us בכדי לוודא שאין ממצאים המתאימים לשארית שלייה (היכולה לגרום לדימומים). בהצלחה!

15/05/2023 | 18:39 | מאת: חנה

תודה רבה ההיתי אצל הרופאת נשים לאחר שש שבועות ואחרי כשבוע התחילו לי הטיפטופים האים זה תקין??

15/05/2023 | 18:40 | מאת: חנה

ואצין- הרופאה בדקה שישה שבועות אחרי לידה והכל היה תקין

מנהלי פורום הריון ולידה