שקיפות לא תקינה וסיסי שליה תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/05/2023 | 19:18 | מאת: אבא מודאג

שלום רב, לאחר שהצענו שקיפות עורפית התגלה שקיפות לא תקינה של 6.1 מ״מ. בצענו סיסי שליה ויצא תקין. האם יש תקווה בהנחה שהמשך הבדיקות יהיו תקינות שהתינוק יהיה בריא ? האם שקיפות לא תקינה מחייבת במום או בעיה כלשהי ? תודה

14/05/2023 | 11:46 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, שקיפות של 6 מ"מ אכן נחשבת מאוד מוגברת. אם בדיקת סיסיי שלייה חזרה תקינה אז נראה שמבחינה גנטית רוב הסיכויים שהכל תקין, אולם עדיין ייתכנו מומים מבניים, ממליצה מעקב היריון בסיכון. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה