בטא 206 אך דימום בניגוב הרופא טוען שזו הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/05/2023 | 19:27 | מאת: תותי

ב7.5 ביצעתי בטא יצא 206 היום היה לי דם בניגוב הלכתי לרופא אמר שזב עומד ליפול ולא רואה כלום ברחם במהלך היום היה לי שוב דם בניגוב ופעם אחת גם גבשושיות כאלה של דם בניגוב אך מאז אין שום דימום רק מעט הפרשות חומות

14/05/2023 | 11:38 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי תותי, נשמע שעדיין מוקדם מדי לקבוע אם היה מדובר בהיריון כימי והפלה או היריון צעיר שמתפתח ודימום קל, ממליצה לחזור על רמות בטא ולבצע בדיקת US חוזרת בהתאם. אם יש דימום מוגבר/ כאבים חזקים בבטן תחתונה/ חום יש להגיע לבדיקת רופא נשים בהקדם. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה