דימומים בשליש שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/05/2023 | 17:19 | מאת: נועה

שלום דר, אני כרגע בשבוע 19, עד כה כל הבדיקות תקינות שלייה אחורית. לפני שבועיים היה לי דימום קל שנמשך מספר ימים, בדקו אותי וגינלי ואולטרסאונד הכל היה נראה תקין לא מצאו את המקור לדימום. אחרי כמה ימים זה הפסיק. היום שוב ראיתי בניגוב דימום קל. לא קיבלתי מכה לא היו יחסי מין. מה זה יכול להיות? מה הדחיפות לגשת לרופא? למיון? לא יודעת אם רלוונטי אבל יש לי קרישיות יתר גנטית פקטור 2 לא מטופלת ללא אירועי עבר. תודה!

14/05/2023 | 11:36 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי נועה, דימום בטרימסטר שני מצריך פנייה לבדיקה אצל רופא נשים, משלימים בדיקת ספקולום+ US לוודא שהכל תקין, מקווה שהכל בסדר וממליצה לפנות לבדיקה. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה