שבוע 37

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/05/2023 | 15:51 | מאת: אפרת

היי אני בשבוע 37 +3 הריון ראשון ואני לא כל כך מרגישה צירים או צירונים קטנים. יש לי לפעמים תחושות של כאבי מחזור קלים. האם זה תקין? זה אומר שאלד בשבוע 40 פלוס? תודה

14/05/2023 | 11:35 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי אפרת, נשמע תקין מאוד. אי אפשר לדעת עדיין מתי תלדי.. כאשר את מרגישה צירים שמתגברים/ חשד לירידת מים/ דימום/ הפחתה בתנועות עובר יש לפנות לבדיקת רופא נשים.בהנחה ומדובר בהיריון בסיכון נמוך, אם את מגיעה לשבוע 40.0 ועדיין לא נכנסת ללידה יש להגיע לביקורת היריון עודף לרבות מוניטור + US כל 2-3 ימים. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה