שליה נמוכה- לידה טבעית?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/05/2023 | 14:02 | מאת: Sara

היי ד"ר, אני בשבוע 38 ו 3 ימים ויש לי שליה נמוכה מרחק מהפתח 2.4 ו 2.6. כרגע העובר לא התברג באגן, להבנתי מהדוקטור הוא במינוס 4 או 5 מהספינות. בבדיקה וגינלית הוא דחף אצבעות וראה שזה מצב flow, לא הבנתי כל כך מה זה אומר? האם יש לי סיכוי ללידה טבעית? האם התברגות העובר בתעלה יכולה לקרות במהלך צירים?

02/05/2023 | 14:07 | מאת: Sara

אציין שזאת לידה ראשונה שלי.

05/05/2023 | 06:34 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי שרה, שלייה מרוחקת 24-26 מ"מ מהפה הפנימי אינה שוללת ניסיון לידה נרתיקית או מצריכה ניתוח. הראש ממוקם גבוה כלומר המטופלת עדיין אינה בלידה, זה בסדר בשבוע 38 צריכה המשך מעקב בתקווה שהלידה תגיע בשבועיים הקרובים. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה