בדיקה ביתית חיובית אך

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/05/2023 | 11:00 | מאת: תותי

היי ווסת אחרון היה ב26.3 הוצאתי התקן נובה טי ב16.4 חיכית לווסת ולא הגיע אז ביצעתי בדיקה ביתית שיצאה חיובית לפי הווסת אני שהוע 5+2 הייתי אצל רופא נשים אך לא ראה כלום ושום דבר רק נוזל ברחם יש סיבה לדאגה?

05/05/2023 | 06:28 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי תותי, נשמע שנבדקת בשלב מאוד מוקדם, בשלב זה לא ברור איפה נמצא ההיריון והאם הוא מתפתח או לא, ממליצה להשלים בדיקת רמות בטא בהקדם ולאחר מכן בדיקת רופא נשים חוזרת כולל us לווידוא מיקום ההיריון. בהצלחה!

07/05/2023 | 22:18 | מאת: תותי

ביצעתי הבוקר בדיקת דם התשובה 206

מנהלי פורום הריון ולידה