לידה לאחר ניתוח פרינאופלסטיקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/05/2023 | 08:15 | מאת: אנונימי

היי, בחודש ינואר בשנה שעברה עברתי ניתוח קולפורפיה/פרינאופלסטיקה בעקבות צניחת דופן נרתיק שהתרחשה אחרי לידה. בביקורת שנערכה חצי שנה אחרי הניתוח שאלתי את הרופאה המנתחת אם יש מניעה להכנס להריון והיא השיבה שלא. אני כרגע בהריון מתקדם והרופא שמלווה את ההריון שלי אמר שלפעמים לאחר ניתוח כזה יכול להיות סיכון לקרע במהלך הלידה. האם שנה וחצי אחרי ניתן ללדת בלידה רגילה או שיש צורך בקיסרי? תודה!

05/05/2023 | 06:26 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי, למיטב ידעתי לא מדובר באינדיקציה לניתוח קיסרי אולם מדובר בניתוח שאינו נפוץ בגילאים אלה ולפני לידה נוספת, ממליצה להתייעץ עם רופא נשים מטפל או עם המנתח שביצע את הניתוח. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה