באיזה שבוע אני בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/04/2023 | 09:27 | מאת: אילה

שלום, לאחר הפריה חוץ גופית, השאיבה נעשתה ב5.4 ולפני כשבועיים גיליתי בבדיקת בטא שאני בהריון (זהו הריון ראשון) בתאריך ה10.4 החזירו לי עובר בן 5 ימים, לא כל כך ידעתי לחשב את שבוע ההריון מפני שהבנתי שזה לא קשור לתאריך הווסת האחרונה. אשמח לדעת בערך באיזה שבוע אני תודה רבה על המענה

01/05/2023 | 08:45 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

לפי התיאור שלך הוסת האחרונה המחושבת היא 22.03, כלומר היום מדובר בשבוע 5+5. אופן החישוב - לוקחים 5 ימים אחורה מההחזרה (כי העובר בן 5 ימים) ואז מורידים שבועיים נוספים.

מנהלי פורום הריון ולידה