כאבים בצד ימין ובאגן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/04/2023 | 17:03 | מאת: שלי

היי דוקטור כבר שלושה ימים כאבים בבטן התחתונה מימין קרוב טיפה יותר לאמצע וזה חודר לאגן ממש כמו כאבי ביוץ/ציסטה היה לי ליפני ההריון המון כאבי ביוץ רזה מאוד מרגישה הכל ... טיפה בחרדות הריון ראשון שבוע 13 פלוס הייתי גם אתמול וגם היום במיון ושם שללו גם בעיה גניקולוגית וגם כירוגית אבל לא כזה סיפקו לי תשובה מה יכול להיות אני ממש לחוצה וכבר לא רגועה בכלל למרות שאמרו שלא נראה שיש משהו ליפני כשנה הייתי בברור אצל רופא אנדו והכל יצא תקין ואני עם חשד לאנדו קל ואני לא יודעת עם זה אולי מזה ואין לי משהו חמור .... אשמח לדעתך ואודה לך מאוד 🙏🏼

24/04/2023 | 15:53 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

קשה להתייחס לשאלתך ללא היכרות עם ההיסטוריה וללא ביצוע בדיקה. במידה ובדיקה במיון הייתה תקינה יתכן והכאבים הינם בעקבות גדילת הרחם, כאבים הצפויים סביב תחילת הטרימסטר השני. במידה וכאבים נמשכים ומטרידים יש מקום להערכה רפואית חוזרת.

מנהלי פורום הריון ולידה