עובר ללא דופק בשבוע 9

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/04/2023 | 22:24 | מאת: תהילה

בשבוע 6 נצפה שק הריון ריק בשבוע 7 נצפה עובר ללא דופק והחל דימום, הדימום הפסיק אחרי 10 ימים ואני בשבוע 9 נבדקתי ועדיין אין דופק, אני אדגיש שהעובר גדל מאז והחלו לי בחילות, לאן זה מוביל? הרופאה המליצה לי להפיל בציטוטיק, מה כדאי?

21/04/2023 | 12:05 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

במידה ובשתי בדיקות בהפרשה של שבועיים לא נצפה דופק אז מודבר בהפלה נדחית, אין צפי שההריון ימשיך באופן תקין. מומלץ לרוקן את התוכן ההריוני באמצעות ציטוטק או גרידה. יש להתייעת עם הרופאה המטפלת לגבי היתרונות והחסרונות בכל אפשרות.

מנהלי פורום הריון ולידה