בדיקת בהריון מצי אפשר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/04/2023 | 09:53 | מאת: דוש

היום הייתי אצל רופאת נשים היא בדקה וגינלית משהו לא אולטרסאונד הכניסה משהו מה זה? ואמרה שאי אפשר לבדוק הריון כי הווסת הייתה לפני 3שבועות ואמרה רק עוד שבועיים אפשר היום עשיתי בטא הביוץ היה לפני שבועיים ווסת לפני 3שבועות והיא אמרה שתצא תוצאה שגויה הבנתי שבטא בודקים אחרי ביוץ בשבועיים אז זה נכון מה שהיא אמרה

05/04/2023 | 16:43 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

בדיקת הריון ניתן לבצע מיום האיחור בווסת, כלומר אם הוסת מאחרת ניתן לבצע את הבדיקה. בנשים שיש להם מחזור כל 28 יום זה יוצא שבועיים לאחר הביוץ, או 4 שבועות לאחר הוסת הקודמת. זאת כמובן זכותך לדעת מה עושים בבדיקה ואם הרופאה עושה משהו שאת לא מבינה אז כדאי לשאול אותה. אני רק יכול להניח שמה שהרופאה עשתה בבדיקה וגינלית הוא הכנסה של ספקולום שזה מכשיר שאיתו רואים את הנרתיק והצוואר.

מנהלי פורום הריון ולידה