טיסה לתאילנד- חודש שביעי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/03/2023 | 14:46 | מאת: דנית

שלום, האם ישנה הגבלה על טיסה לתאילנד (איזור האיים בלבד) למשך שבועים בחודש שביעי (הריון שני תקין)? ענין הזיקה עדין יכול לפגוע בשליש השלישי של ההריון? וכן מבחינת אורך טיסה, האם יכול להזיק? תודה

30/03/2023 | 14:22 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי דנית, אני לא מכירה את הרקע הרפואי שלך או של ההיריון, את צריכה לפנות לרופא הנשים המטפל שלך בשביל לקבל אישור לטיסה. טיסה ממושכת עלולה להיות מסוכנת בהיריון, יש להקפיד על שתייה מרובה ותנועת גפיים תוך כדי טיסה. מבחינת שהות בתאילנד ומחלות צריך לפנות למרפאת מטיילים ולהבין איזה זיהומים מסוכנים ואולי להתחסן בהתאם להמלצות המרפאה. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה