בדיקת סקר ביוכימי תוצאות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/03/2023 | 08:33 | מאת: טליה

אשמח לדעת אם יש משמעות ל papp-a גבוהה? הערך שיצא לי הוא 4.93 mom מציינת שהבדיקה כולה יצאה תקינה 1:10000 בנוסף אציין שבזמן הבדיקה עדיין לקחתי דופסטון לתמיכה. לא מצאתי בשום מקום הסבר לערך גבוהה מידי אלה רק לנמוך מידי וזה לא המצב אצלי. אז האם ערך שיצא לי אומר משהו על ההריון שלי? בזמן הבדיקה הייתי בשבוע 12 פלוס2

04/04/2023 | 14:48 | מאת: ד"ר מיה נמרודי

היי טליה, לאחר בדיקת ספרות ווידוא מול יועצת גנטית, ל-papp-a גבוה אין משמעות קלינית, רק לרמות נמוכות. אם זה הממצא היחיד שעלה אז זה תקין. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה