טרימסטר ראשון, אי נוחות במערכת העיכול ובבטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/03/2023 | 17:39 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע 7 וסובלת מאוד מכאבי בטן. התחלתי לקחת בונג'סטה בשביל הבחילות שהיו לי לפני 3 ימים וזה קצת עזר, אבל מה יכול לעזור לכאבי הבטן? מדובר בכאבים קלים ובאי נוחות במערכת העיכול למשך כל היום. תודה

12/03/2023 | 22:39 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

מומלץ לשתות הרבה, ארוחות קטנות במהלך היום. ולנסות לראות מה ״עובד״ בשבילך מבחינת הדיאטה. הורמוני ההריון משפיעים גם על מערכת העיכול ויכולים לגרום לה לעבוד לאט יותר, מה שיכול להסביר את התחושות שלך, אשר נפוצות בהריון.

מנהלי פורום הריון ולידה