התחשמלות ביג ימין בזמן היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/03/2023 | 13:31 | מאת: שישי

שלום אני בשבוע 17 להיריון. היום הדלקתי את האור עם יד רטובה. חטפתי זרם חשמלי ביד ימין מהברגים שלצידי המתג. האם עליי להיות מודאגת ולגשת למיון נשים? תודה

12/03/2023 | 22:28 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

להתחשמלות יש להתייחס כמו לחבלה בהריון. מומלץ לבצע ביקורת (אין דחיפות בשבוע הריון זה, במידה ואין דימום/כאבים/הפרשה חריגה) על מנת לוודא סטטוס הריון ושליה תקינים באולטרסאונד.

14/02/2024 | 23:07 | מאת: סתיו

היי, רציתי לדעת האם הכל בסדר? אני בשבוע 4 והתחשמלתי כשהוצאתי מכשיר חשמלי מהשקע ועכשיו נורא בלחץ

מנהלי פורום הריון ולידה