עובר קטן לגיל ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/03/2023 | 22:07 | מאת: סיגל

שלום רב, אני בהריון אחרי טיפול ivf, הוחזר ב05.02 עובר בדרגה a, הבטא הראשונה היתה 203 ועלתה ל-423, היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד ראשונה, נצפה דופק אך העובר באורך 3 מ״מ. אני בשבוע 6+5 האם יכול להתפתח הריון תקין? תודה מראש,

12/03/2023 | 22:10 | מאת: ד"ר נדב קוגלר

מאחר והרית בטיפולי IVF נראה שהמדידה בסונר (המתאימה לשבוע 9+6) אינה מתאימה לגיל ההריון לפי ivf ולפי הבטא. יתכן והייתה טעות במדידה. במידה והיה דופק לא הייתי חושש שההריון אינו תקין, מומלץ לחזור על סונר לאחר כשבוע על מנת לוודא המשך התפתחות תקינה ואת גיל ההריון.

מנהלי פורום הריון ולידה